Speed Oy on Fiksujen Valintojen Maailmanmestari 2021. Olemme ylpeitä voitosta, mutta vielä ylpeämpiä olemme lajista, jossa mestaruuden saavutimme. Kisakuukauden aikana Speedillä pidettiin parhaiten huolta työhyvinvoinnista ja tehtiin eniten fiksuja valintoja työpäivän aikana. Kaiken keskiössä olivat Cuckoo-sovelluksen lyhyet taukojumpat ja venyttelyhetket, mutta muutkin pisteitä kerryttäneet aktiviteetit, kuten portaiden käyttäminen hissin sijaan ja happihyppelyt saivat Speed-tiimin kiitettävän aktiiviseksi.  Eipä ole koskaan työkavereitakaan kehuttu niin paljon kuin marraskuussa!

Mukana kisaamassa oli yhteensä yli 300 yritystä ja osallistujia oli 19 maasta. Hopeaa pienten yritysten sarjassa sai Team Neste ja pronssia Kuntalaskenta. Keskisuurten yritysten voittaja oli Eezy ja suurten yritysten CSC.

Fiksujen Valintojen Maailmanmestaruuskilpailuilla Cuckoo halusi kannustaa työntekijöitä aktiiviseen työpäivän tauottamiseen ja muistuttaa yhtämittaisen istumisen terveysriskeistä.

Kuvassa reunoilla Anni ja Tomi Cuckoosta. Heidän välissään juhlii Speedin joukkueesta Inna, Tuomo, Tomppa, Mylli, Erik ja Kimmo.
Home – cuckoo.fi/