Tomi Piskunen (50) on nimitetty 9.1.2023 alkaen Speed Oy:n varatoimitusjohtajaksi. Hän on tehnyt koko työuransa logistiikka-alalla; mm. DHL:n liiketoimintayksiköissä, Matkahuollossa ja kahdeksan vuotta Containerships Ltd Oy:ssä. Containershipsillä hän toimi Suomen maakuljetusten päällikkönä osallistuen konttikuljetusten suunnitteluun ja kehittämiseen myös mantereella ja UK:ssa. Hän vastasi myös uusien konttikuljetusmuotojen (HCT-yhdistelmät) tuotekehitystyöstä ja toimi kuljettajien esimiehenä.

Speed Oy:ssä Piskusen tehtävänä on varmistaa ajojärjestelyn ja muiden operatiivisten toimintojen sujuvuus sekä kaluston resurssointi asiakaslähtöisesti koko Suomen alueella.

Tuomo Vallas keskittyy jatkossa konttikuljetusten sähköisten ja muiden päästöttömien ratkaisujen tutkimus- ja kehitystyöhön.

Toimitusjohtaja Tuomo Vallas +358 400 499 011
Varatoimitusjohtaja Tomi Piskunen + 358 40 8218 719