Speed on jälleen investoinut ympäristövastuullisiin kuljetuksiin ja hankkinut neljä uutta, vähäpäästöistä rekkaveturia. Uusimmalla tekniikalla varusteltuja, Euro 6 Step E -luokiteltuja rekkavetureita on nyt yhteensä jo 25. Volvon 13-litrainen Fuelface Euro 6 Step E -moottori yhdessä I-shift vaihteiston G-sukupolven kanssa on parantanut polttoainetehokkuutta suorituskyvystä tinkimättä. Myös paremmat aerodynaamiset ominaisuudet vähentävät ympäristökuormitusta entisestään.

”Meillä on vahva halu rakentaa liiketoimintaa vastuullisesti. Se tuo uusia näkökulmia strategiseen johtamiseen ja tarjoaa loistavia mahdollisuuksia kasvattaa yritystä kestävästi. Ympäristövastuullisiin kuljetuksiin ja kestävään kehitykseen panostaminen on myös vastaus asiakkaidemme esittämiin vaatimuksiin”, sanoo toimitusjohtaja Tuomo Vallas.