Hae mukaan Speed-kuljettajien huipputiimiin

Nainen raskaankaluston ratissa. Kyllä vai ei? Mielipiteet jakaantuvat vahvasti, mutta Speedillä vastaus on ehdottomasti kyllä. Terje Treufeldt näyttää esimerkkiä.

Terje valmistui yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi 2017, haki töihin Speedille ja palkattiin heti. Kokenut työhönottaja näki Terjessä motivoituneen, asiakaspalveluun soveltuvan ja luotettavan työntekijän, joka oli valmis tarttumaan myös uusiin haasteisiin. Speed-kuljettajien joukossa oli naisia jo entuudestaan, joten Terjen palkkaaminen ei Speedillä ollut enää mikään uutinen.

Terje on ajanut Speedillä niin puoliperää kuin moduuliyhdistelmääkin ja viihtyy työssään. ”Parasta on kun saa tehdä työt omassa tahdissa ja koko ajan oppii jotain lisää”, hän sanoo.  Samalla hän antaa kiitosta hyvälle työympäristölle: ”Ihmiset tulevat hyvin toimeen keskenään ja kalusto on kunnossa.”

Jaottelu miesten töihin ja naisten töihin on Terjen mielestä vanhentunut. Siksi hän toivottaakin lisää naisia tervetulleiksi alalle. ”Naiset pärjää kyllä tässä ammatissa”, Terje lupaa.

Terje

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Huippukalusto, varma palkanmaksu, hyvä yhteistyö ja molemminpuolinen luottamus niin ajojärjestelyn kun yhtiön johdonkin kanssa. Siinä muutama asia, miksi Rouvisen Pete on pysynyt Speedillä ajossa jo yli viisitoista vuotta.

Pete lähtee aamulla töihin mielellään. Hän nauttii työnsä vapaudesta. Siitä ettei tarvitse istua lasikopissa tietokonetta näpyttelemässä, vaan saa liikkua ja maisema vaihtuu. Pete arvostaa sitä, että Speedillä tehdään töitä ihan huippukalustolla : ”Meillä on hienot laitteet, jolla saadaan tehdä töitä ja jos tarvii, ne korjataan oikeilla osilla eikä millään räpellyksillä.”

Pete arvostaa myös sitä, miten Speedillä  halutaan kehittää kuljetuksia ja viedä samalla koko kuljetusalaa eteenpäin . ”Onhan Speed tehnyt historiaa HCT-lupien kanssa. Viisi vuotta mennyt, niin moni on jo unohtanut, kuka ne kuljetukset aloitti”, Pete kertoo ylpeänä.

Ja ylpeä saa ollakin.  Positiivisesti uudistuksiin suhtautuneet Speed-kuljettajat – Pete kärkiporukassa  – olivat avainasemassa, kun Speed ensimmäisenä Suomessa aloitti tuotekehitys- ja tutkimustyön suurikapasiteettisilla HCT-yhdistelmillä, Ekorekoilla. Viiden vuoden testausjakson tulokset vakuuttivat Liikenne- ja viestintäministeriön ja HCT-yhdistelmät tullaan sallimaan tieliikenteessä ilman poikkeuslupia tai poikkeavia reittejä.

Silloin Speedillä pidetään ”mitäsmelakimuutoksenalullepanijat” –bileet.

Pete

HCT-yhdistelmäkuljettaja

SPEEDILLÄ PIDETÄÄN TYÖNTEKIJÄSTÄ HUOLTA

Speed-kuljettajat ajavat uusilla, ympäristötehokkailla autoilla, jotka on varusteltu modernilla
tekniikalla ja jotka huolletaan säännöllisesti ja pidetään ensiluokkaisessa kunnossa.

Speed-kuljettajien työympäristö on turvallinen ja mukava.

Speed-kuljettajien palkka lakisääteisine lisineen maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen
mukaisesti. Työntekijän lakisääteiset edut ja oikeudet ovat Speedillä itsestäänselvyyksiä:

– TES:n mukainen palkka
– Ilta- ja yötyölisä
– Ylityö- ja sunnuntaityölisä
– Odotusajan palkka
– Päivärahat
– Työajan lyhennysvapaat (Pekkaset)
– Työterveyshuolto

Palkallista pekkaspäivää vuodessa

Vuosilomapäivää

Työkaveria

Haluan Speedille kuljettajaksi

Speedillä kuljettajan työtehtävät ovat monipuolisia ja tarjolla on erilaisia työsuhteita. Millaisista työtehtävistä Sinä olet kiinnostunut?

Toivottu työaika

Toivottu auton asemapaikkakunta

Olen valmis yöpymään autossa

Ajokokemusta

MUU OSAAMINEN

Rekrytointiprosessiin sovelletaan uuden asetuksen mukaisia tietosuojaperiaatteita. Lähettämällä avoimen hakemuksen Speedille suostun siihen, että henkilötietoni luovutetaan rekrytoinnista vastaavalle henkilölle.

10 + 6 =